ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ SEEMANN SUB

Ποιοτική εκπαίδευση στην αυτόνομη κατάδυση!


Η σχολή αυτόνομης κατάδυσης του Αλή Πουρακμπάρ έχει ιστορία πολλών ετών. Ιδρύθηκε το 1983 με την επωνυμία «Διεθνής σχολή αυτοδυτών» και έδρα την οδό Χατζηχρήστου, στην Ακρόπολη. Στη συνέχεια άλλαξε χώρο εγκατάστασης, εξαιτίας απαλλοτρίωσης αυτού για τη δημιουργία του νέου μουσείου της περιοχής.

Σήμερα στεγάζεται σε ισόγειο κατάστημα επί των οδών Παρθενώνος 39 και Ροβέρτου Γκάλη και φέρει την επωνυμία Seemann Sub. Είναι νόμιμα αναγνωρισμένη από το Υ.Ε.Ν. και λειτουργεί βάσει των εθνικών προτύπων καταδύσεων αναψυχής. Από το 1983 μέχρι και σήμερα, έχουν πιστοποιηθεί αρκετές εκατοντάδες αυτοδυτών όλων των επιπέδων, υπό την άδεια λειτουργίας της.

Ο διευθυντής της σχολής, Αλή Πουρακμπάρ, είναι προπονητής αυτοδυτών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, 3*** Εκπαιδευτής της CMAS, της IANTD, της SSI και έχει διατελέσει πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Εκπαιδευτών επί σειρά ετών. Αρκετοί νέοι επαγγελματίες του χώρου έχουν διαβεί το κατώφλι της αυτόνομης κατάδυσης, εκπαιδευόμενοι από τα χέρια του, στην Ελληνική Ομοσπονδία. Σπούδασε στη Γερμανία αποκτώντας το πτυχίο του μηχανολόγου μηχανικού και με την καλή διάθεση και το μεράκι του για την παροχή σωστού και οικονομικού service αεροσυμπιεστών και καταδυτικού εξοπλισμού, πρωτοστατεί στον ελληνικό χώρο.  κατάδυσης. Ο Πύρρος Πουρακμπάρ -υιός του Αλή- έχει αναλάβει, σήμερα, την εκπαίδευση αυτοδυτών. Στόχος του είναι η πλήρης κατανόηση των ασφαλών πρακτικών κατάδυσης από τους εκπαιδευόμενους.

Ρητό του είναι το παρακάτω:

«Τα χρήματα που δίνετε ως εκπαιδευόμενοι δεν αφορούν στην αγορά του πτυχίου, αφορούν στην παροχή εκπαίδευσης».

Αυτό σημαίνει ότι, όποιος επιθυμεί να πιστοποιηθεί αυτοδύτης, θα πρέπει να αποδείξει την κατανόηση και την εφαρμογή των κανόνων της κατάδυσης, θεωρητικώς και πρακτικώς. Το πτυχίο του αυτοδύτη στη σχολή μας κερδίζεται -δεν αγοράζεται. Και μιας και μιλάμε για πτυχία, η σχολή είναι πιστοποιημένη να χορηγεί πτυχία της SSI, της IANTD και της CMAS ΕΟΥΔΑ. Τα σχολεία κατάδυσης αφορούν σε όλα τα επίπεδα ερασιτεχνών αυτοδυτών και πολλών ειδικοτήτων κατάδυσης των παραπάνω οργανισμών.

 

Η επιλογή σχολής είναι δική σας υπόθεση. Η σωστή και άρτια εκπαίδευση στην αυτόνομη κατάδυση είναι δική μας επιλογή!

 

Η Διεθνής Σχολή Αυτοδυτών Seemann παρέχει τα εξής πτυχία:

ΠΤΥΧΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΥΔΑΑΤΚ

● 1* Ερασιτεχνικό
● 2* Ερασιτεχνικό
● 3* Ερασιτεχνικό
● Ειδικότητες

ΠΤΥΧΙΑ CMAS

​​​​​​​● 1* Ερασιτεχνικό
● 2* Ερασιτεχνικό
● 3* Ερασιτεχνικό
​​​​​​

ΠΤΥΧΙΑ PADI
● Open Water
● Advanced open water
● Resque
● Divemaster
● Ειδικότητες

ΠΤΥΧΙΑ IANTD
​​​​​​​

● Open Water
● Advanced open water
● Resque
● Divemaster​​​​​​​

​​​​​​​ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:
​​​​​​​

● ΝΙTROX DIVER
● ADVANCED NITROX DIVER
● MIXED BLEND
● Τμήμα Μικτών Αερίων​​​​​